In de gerenommeerde loungy eet- en drankgelegenheid kan u terecht voor een drankje, een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. De lekkere snacks en de heerlijke gerechten worden door onze kok bereid met veel smaak en kwaliteitsvolle, verse producten.


De brasserie beschikt over een ruim, uitnodigend terras met gezellige zitmeubelen van waar men een prachtig zicht heeft op het domein en op de pistes. Het terras is een leuke plek om te vertoeven in de zomer maar ook om te genieten van het eerste lentezonnetje of om heerlijk na te zomeren. Al deze troeven in combinatie met redelijke prijzen en een gezellige sfeer maken dat brasserie ‘De Cavalerie’ één van de knapste en drukst bezochte horecagelegenheden van Heist-op-den-Berg is.

 

Onze dagschotels - iedere dag iets anders aan een democratische prijs

snack-portie: € 8,00 | gewone portie: € 9,50 | maxi portie: € 12,50
 


FEBRUARI EN MAART 2018


FEBRUARI 2018 | WEEK 06

maandag 05/02/2018
gesloten

dinsdag 06/02/2018
kip in groentencurry met rijst

woensdag 07/02/2018
pitaschotel met huisbereide looksaus en frietjes

donderdag 08/02/2018
cordon bleu met prei en natuurpatatjes

vrijdag 09/02/2018
visfilet met spinazieroom en natuurpatatjes


FEBRUARI 2018 | WEEK 07

maandag 12/02/2018
gesloten

dinsdag 13/02/2018
gebakken spekpatatjes met witloofsla

woensdag 14/02/2018
worst met rode kool en natuurpatatjes

donderdag 15/02/2018
varkenslapje met schorseneren en natuurpatat

vrijdag 16/02/2018
zalmfilet met prei en puree


FEBRUARI 2018 | WEEK 08

maandag 19/02/2018
gesloten

dinsdag 20/02/2018
kipfilet met Provençaalse saus en rijst

woensdag 21/02/2018
ovenschotel met prei, gehakt en patat

donderdag 22/02/2018
blinde vink met witte kool en natuurpatatjes

vrijdag 23/02/2018
fish & cheeseburger met frietjes


FEBRUARI-MAART 2018 | WEEK 09

maandag 26/02/2018
gesloten

dinsdag 27/02/2018
goulash met een fris slaatje en frietjes

woensdag 28/02/2018
waterzooi van kip

donderdag 01/03/2018
stoverij met natuurpatatjes en witloofsla

vrijdag 02/03/2018
krokante vissteak met huisbereide tartaar en spinaziestoemp


MAART 2018 | WEEK 10

maandag 05/03/2018
gesloten

dinsdag 06/03/2018
pasta met ham en kaas

woensdag 07/03/2018
varkenslapje met savooikoolstoemp

donderdag 08/03/2018
hutsepot met spek en pickles

vrijdag 09/03/2018
waterzooi van vis


MAART 2018 | WEEK 11

maandag 12/03/2018
gesloten

dinsdag 13/03/2018
worst met bloemkool in bechamel en nauurpatatjes

woensdag 14/03/2018
kotelet met "pekes en etjes" en natuurpatat

donderdag 15/03/2018
kippenblokjes in zoetzure saus met rijst

vrijdag 16/03/2018
zalmfilet met witte wijnsaus en prei/aardappelpuree


MAART 2018 | WEEK 12

maandag 19/03/2018
gesloten

dinsdag 20/03/2018
schnitzel met Provençaalse saus en rijst

woensdag 21/03/2018
kipsaté's met curry, een fris slaatje en frietjes

donderdag 22/03/2018
Italiaanse varkensstoverij met frietjes

vrijdag 23/03/2018
gebakken victoriabaars met een fris slaatje, tartaar en puree


MAART 2018 | WEEK 13

maandag 26/03/2018
gesloten

dinsdag 27/03/2018
ovenschotel van gehakt, bloemkool en patat

woensdag 28/03/2018
kippenbil met kropsla en tomaat en gebakken patatjes

donderdag 29/03/2018
gegratineerde witloof-hamrolletjes met puree

vrijdag 30/03/2018
fish & cheeseburger met frietjes