Manege De Cavalerie is gelegen in een mooie, landelijke en rustige omgeving, op een domein van meer dan acht hectaren groot, op de hoek van de Heuvelstraat en de Oudestraat niet ver van het centrum van Heist-op-den-Berg en vlakbij het nieuwe sportcentrum van de gemeente.

Manege De Cavalerie draagt kwaliteit hoog in het vaandel en dat uit zich in de lessen en een moderne infrastructuur. Dankzij de accommodatie en de ruimte creëert de manege tevens een mooie uitstraling. Hoogwaardige pistes, een overdekte longeerpiste / stapmolen, paddocks en graasweiden, een 80-tal moderne en propere stallen die baden in daglicht en frisse lucht, wasplaatsen, solaria, uitstekende lesgevers, een gerenommeerde dierenarts, paardentandarts en hoefsmid en vakkundig en gemotiveerd personeel. Zowel de recreatieve ruiter als de sportruiter kunnen op de manege terecht om hun passie te beleven in de allerbeste omstandigheden!

Nieuws

vrijdag 26/07/2019 : VLP Wedstijdgerichte Proeven

De VLP dressuurcommissie organiseert een training in een wedstrijdgericht kader. Iedere ruiter krijgt de kans om zijn/haar proef voor te stellen aan een jurylid.

alle nieuwsberichten