Manege De Cavalerie is gelegen in een mooie, landelijke en rustige omgeving, op een domein van meer dan acht hectaren groot, op de hoek van de Heuvelstraat en de Oudestraat niet ver van het centrum van Heist-op-den-Berg en vlakbij het nieuwe sportcentrum van de gemeente.

Manege De Cavalerie draagt kwaliteit hoog in het vaandel en dat uit zich in de lessen en een moderne infrastructuur. Dankzij de accommodatie en de ruimte creëert de manege tevens een mooie uitstraling. Hoogwaardige pistes, een overdekte longeerpiste / stapmolen, paddocks en graasweiden, een 80-tal moderne en propere stallen die baden in daglicht en frisse lucht, wasplaatsen, solaria, uitstekende lesgevers, een gerenommeerde dierenarts, paardentandarts en hoefsmid en vakkundig en gemotiveerd personeel. Zowel de recreatieve ruiter als de sportruiter kunnen op de manege terecht om hun passie te beleven in de allerbeste omstandigheden!

Nieuws

25 + 26 /05/2019 : selectie Young Horses voor WK in De Cavalerie

2019 wordt een jaar waarin de jonge paarden een nieuw traject kunnen doorlopen in aanloop naar het WK Ermelo. De nationale dressuurcommissie heeft in samenspraak met de Belgische studbooks voor een nieuwe invulling gekozen.

alle nieuwsberichten