PHONE:         +32 472 68 51 65

E-MAIL:         manege@decavalerie.com

 

Image Alt

Paarden leasen/kopen

Paarden kopen

Het doet ons uitzonderlijk veel plezier dat onze manegepaarden zo erg in de smaak vallen van ons publiek. Dat is helemaal de verdienste van onze trainers die constant de baan op gaan op zoek naar de naalden in de hooiberg. Indien u dat wil kunnen zij tijdens hun zoektocht ook de ogen open houden voor de pony of het paard van uw dromen.

Alhoewel De Cavalerie hoegenaamd geen handelsstal is zijn wij graag bereid om u te begeleiden bij de aankoop van uw pony of paard. Op die manier helpen wij de kans vergroten op aangename paarden/pony’s en tevreden eigenaars op onze manege. Daar is het ons immers precies om te doen.

In uitzonderlijke gevallen worden er ook manegepaarden van De Cavalerie te koop aangeboden. Dit gebeurt meestal met een goede reden waarover transparant en eerlijk wordt gecommuniceerd.

 

Paarden Leasen

Een leasing loopt over 4 jaar. Tijdens deze periode wordt het paard nog ingezet voor manegelessen maar na 4 jaar wordt het automatisch uw volledige eigendom.
U kunt het contract te allen tijde stopzetten maar in dat geval blijft het paard uiteraard eigendom van De Cavalerie. Ook kan het contract in overleg vroegtijdig worden beëindigd indien het paard tijdens de leasingtermijn te kampen zou krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. U ontvangt dan van De Cavalerie een compensatie van € 40 voor elke maand die is verstreken sinds de aanvang van het leasecontract.

  • uitvoerig geteste pony’s/paarden
  • betrouwbare pony’s/paarden
  • regelmatige medische cheks
  • geen verborgen gebreken, aandoeningen of stalondeugden
  • simpele uitstapclausule